Space Walkers со покана за учество на Првиот меѓунарден FLL настан во Либан

Space Walkers со покана за учество на Првиот меѓунарден FLL настан во Либан

Space Walkers со покана за учество на Првиот меѓунарден FLL настан во Либан

Тимот Space Walkers од СТЕМ академијата во Скопје по успешниот настап во Целје, Словенија, доби покана од Завод Супер Главче да учествува на Првиот меѓународен FLL настан во Либан, што ќе се одржи од 14 до 16 јуни 2019 година. Настанот ќе се одржи во Byblos (35km северно од Бејрут), и на него ќе учествуваат повеќе од 500 деца од 46 земји во светот.

Им посакуваме на нашиот тим успешно да ја престави Македонија на ова светско натпреварување.

За повеќе информации, погледнете на: https://www.fllopenlebanon.com

Create AccountLog In Your Account