КОЈ МОЖЕ ДА УЧЕСТВУВА?

• Тимови на деца и млади на возраст од 9 до 16 години (во сезоната INTO ORBIT родени од 1 јануари 2003 до 31 декември 2009 година)

• Тимот може да се состои од 3 до 10 членови (пријатели од училиште или зграда, роднини, познаници …)

• Двајца возрасни кои ќе го водат тимотна пример, наставници, родители, студенти, пензионери … Тие не се обврзани да имаат специјални технички вештини, туку само да уживаат во работата со деца и тинејџери. 

• Тимот предводен од нивните водачи комуницира и бара помош од професионалци во областа на предизвикот за оваа година. 

Create AccountLog In Your Account