23. Февруари 2019 „FIRST LEGO League“ во Македонија

23. Февруари 2019  „FIRST LEGO League“ во Македонија

23. Февруари 2019 „FIRST LEGO League“ во Македонија

На 23 Февруари 2019 година во Штип, во организација на Факултетот за Информатика, Универзитет „Гоце Делчев“, ќе биде одржан Првиот државен FLL натпревар во Република Македонија за деца од 9 до 16 години.


Create AccountLog In Your Account