ОРГАНИЗАЦИЈА

  • доц. д-р Душан Биков, директор на натпреварот (Tournament Director)
  • проф. д-р Зоран Здравев, главен советник на оценувачите (Judge Advisor)
  • Сашко Андоновглавен судија (Head Referee)
  • проф. д-р Александра Милевакоординатор на волонтери (Volunteer Coordinator)

Create AccountLog In Your Account