МИСИЈА

Нашата мисија е да ги инспирираме младите луѓе да бидат научни и технолошки лидери со ангажирање на нив во возбудливи програми за менторство кои градат наука, инженеринг и технолошки вештини кои инспирираат иновации и кои поттикнуваат добро заоблени животни способности, вклучувајќи самодоверба, комуникација  и лидерство.

 

 

Create AccountLog In Your Account