МЕСТО И ДАТУМ

На 23 Февруари 2019 година во Штип, во организација на Факултетот за Информатика, Универзитет „Гоце Делчев“, ќе биде одржан Првиот државен FLL натпревар во Република Македонија за деца од 9 до 16 години.

Create AccountLog In Your Account