ЗА ВОДАЧИТЕ НА ТИМОВИТЕ

Здраво!

Ние го подготвивме следното за лидерите на тимот:

 

– FLL колекции и инструкции за составување на CLIK моделот

– Прирачник за тимот на ФЛЛ 2017 – Оригинален: Прирачник за обука на FLL за 2018 година

2018 FLL CHALLENGE – проект и роботи

2018 FLL CHALLENGES: ПРОЕКТ видео

                                        Видео ROBOT GAME

– Програмирање EV3: на пр.EV3 лекции

 

Листа на пријавени тимови во сезоната 2018 КЛИКНЕТЕ ТУКА


INTO ORBIT Challenge
INTO ORBIT Challenge Guide
INTO ORBIT Challenge Updates
INTO ORBIT Mission Model Building Instructions
INTO ORBIT Field Setup Guide
INTO ORBIT Field Overview Photo
Coaches’ Handbook
INTO ORBIT poster
Participation Rules

Overhead view of mat 

 

Create AccountLog In Your Account